سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص بررسی راهکارهای تغذیه ای مرتبط با سلامت اجتماعی با مدیرعامل و اعضای انجمن تغذیه استان دیدار کرد.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در خصوص بررسی راهکارهای تغذیه ای مرتبط با سلامت اجتماعی با مدیرعامل و اعضای انجمن تغذیه استان دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ امین الله بابویی گفت: با توجه به روز افزون شدن بیماری های قلبی و عروقی، سرطان ها، بیماری های گوارشی، چاقی، و دیگر بیماری های مرتبط با سبک و آداب غذایی، عدم رعایت نکات تغذیه ای و استفاده نامناسب از مواد غذایی می تواند منجر به تهدید سلامت اجتماعی شود.
وی افزود: تغذیه صحیح، رشد مناسب را میسر می سازد، تندرستی و افزایش طول عمر را در پی دارد و با تاثیر بر روی مغز و روان سبب رشد فکری می شود.
وی ادامه داد: یکی از اهداف معاونت اجتماعی در ارتباط با اجتماعی کردن سلامت، ترویج فرهنگ مناسب تغذیه ای و عدم استفاده زیاد از قند، چربی و نمک است تا سلامت جامعه به خطر نیفتد که خوشبختانه با افزایش سواد سلامت مردم به چنین هدفی دست خواهیم یافت.
وی با بیان اینکه سازمان مردم نهاد تغذیه در استان بر سلامت مردم جامعه بسیار تاثیرگذار است؛ اذعان داشت: این انجمن می تواند به عنوان یک بازوی حمایتی در کنار معاونت اجتماعی دانشگاه نسبت به فرهنگ سازی و ارائه آموزش های عمومی برای مردم در تمام گروه های هدف به ارتقای سلامت استان کمک شایانی کند.
سرپرست معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به اینکه این معاونت از همه سازمان های مردم نهاد سلامت در استان حمایت می کند، گفت: این نوید را به همه سمن ها می دهیم که در اجرای برنامه های این تشکل ها جهت ارتقای سلامت در استان بیشترین تلاش خود را خواهیم کرد.
امین اله بابویی اجتماعی کردن سلامت را سبب ایجاد خود مراقبتی در افراد دانست و تصریح کرد: سلامتی را باید ابتدا از خود و خانواده خود شروع کرد، زیرا نتیجه آن داشتن جامعه ای با کمترین مراجعه کننده در مراکز درمانی و بیمارستان ها است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه تغذیه سالم زندگی سالم را در پی دارد و آموزش تغذیه بسیار مهم است، هدف معاونت اجتماعی پیش بردن جامعه به سمت سلامت است که این کار با همکاری انجمن تغذیه قابل انجام خواهد بود.5-142
_49524.jpg)
